TILAA UUTISKIRJE
100 % asiaa Suomessa valmistetusta designista, 0 % spämmiä.
Toimitus 2-3 arkipäivässä, ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin Suomessa.

TILAAMINEN


Finsket on PaaPii Design Oy:n rekisteröity tuotemerkki. 

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen. Halutessasi voit rekisteröityä kauppaan jolloin asioiminen jatkossa toimii jouhevammin. Rekisteröityminen ei ole pakollista. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistukset tilauksen vastaanottamisesta sekä toimituksesta. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit oman tilisi kautta helposti seurata tilauksen käsittelyä ja tilauksiasi. Jos sinulla on ongelmia verkkokaupan toiminnan suhteen, voit kysyä neuvoja sähköpostitse.

Kaikki kuluttajahinnat sisältävät Suomessa voimassa olevan arvonlisäveron. Tuotteen hintaa voidaan erityistapauksessa korjata tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe tai hinta on poikkeuksellisen alhainen yleiseen hintatasoon nähden. (Oikeustoimilaki 32§)

MAKSUTAVAT


Tilauksen voi maksaa joko verkkopankkipainikkeiden avulla tai noudettaessa käteisellä. Maksun voi suorittaa myös Visa, Visa Electron, MasterCard -korteilla tai Collector lasku- ja osamaksupalvelun kautta. Maksettuasi tilauksesi siirry takaisin kauppaan ohjeen mukaan, niin maksu kirjautuu varmasti maksetuksi. Verkkokaupassa asioiminen ja maksaminen on turvallista suojatun yhteyden ansiosta. Suojatusta yhteydestä kertoo sivun osoitekentässä näkyvä lukon kuva.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla


Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla, PaaPii Design Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit


Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Collector laskutus- ja osamaksupalvelu


Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä
Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 1000€ ostoissa. Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin. Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu. Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.
Collectorin laskutusmaksu kuluttajalle nousee 3,80 euroon 3.8.2020 alkaen. 

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät
http://commerce.collector.se/fi/YKSITYISILLE-/Maksa-laskulla/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät
www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf

TOIMITUS


Toimituskulut ovat alkaen 4.90€  Suomeen lähetettäessä. Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta Matkahuollon lähellä-pakettina. Muiden maiden toimituskulut löydät verkkokaupan ostoskorista, kun valitset toimitusmaan. Tilauksesi postitetaan pääsääntöisesti viiden arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Mahdollisista poikkeuksista toimitusajoissa ilmoitetaan erikseen. Toimitus onnistuu verkkokaupan kautta kaikkialle, minne kuljetusyhtiöt toimittavat tuotteita.

Lähetykset toimitetaan aina pakettina. 

Tilauksen voi myös noutaa PaaPii Designin tehtaanmyymälästä Kokkolasta, tehtaanmyymälän aukioloaikoina. Osoite on Terminaalikatu 7, 67700 Kokkola. 
Mikäli paketti palautuu noutamattomana tai asiakkaan virheellisten tietojen vuoksi, veloitamme palautumisesta ja uudelleen lähetyksestä kuluna 9 €. Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. 

VAIHTO JA PALAUTUS


Tuotteilla on 30 vuorokauden vaihto- ja palautus oikeus. Tuotteen tulee olla palautettaessa täysin uutta vastaavassa kunnossa ja laput paikoillaan. Palautus ja vaihtotilanteissa täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake tai ota yhteyttä sähköpostitse. info@finsket.com

Palautuksesta aiheutuneet toimituskulut maksaa asiakas itse. Käytä tuotetta palauttaessa Postin tai Matkahuollon sopimusnumeroa, palautuskulu 7 € pidätetään tuotehyvityksestä. 

Vaihtotilanteessa voit käyttää Postin tai Matkahuollon sopimusnumeroa veloituksetta.

Mikäli tuotteessa ilmenee jokin valmistuksessa tapahtunut virhe, tuote voidaan korjata tai vaihtaa
uuteen. Reklamaatiotilanteissa ota aina ensin yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla. 



Ikifooter 1
Toimitus 2-3 arkipäivässä, ilmainen Matkahuollon 100 % hiilineutraali toimitus yli 50 € tilauksiin Suomessa.
Ikifooter 1 *
Ompelemme 100 % vihreällä energialla, vain GOTS-sertifioidusta kankaasta.
Ikifooter 1 * *
Ompelemme kaikki vaatteemme ylpeydellä omassa vaatetehtaassamme Suomessa.






Tilaa uutiskirje


© 2024 Finsket. All rights reserved.